Tjänster

Våra TjänsterInstallation

Behöver du hjälp med installation av kyl- eller värmepumpssystem för ditt hem eller företag? RPS erbjuder installationstjänster som hjälper dig att välja och installera det bästa systemet som passar dina behov och budget. Kontakta oss idag för att boka en installationstjänst för din kyl- eller värmepump! 

Service

Driftsäkerhet är avgörande för att upprätthålla högpresterande kyl- och värmepumpssystem. Som kyl- och värmepumpstekniker är vi experter på att bibehålla driftsäkerheten genom professionell service och underhåll. RPS erbjuder fullständiga service och underhållstjänster för alla typer av kyl- och värmepumpssystem. Kontakta oss idag för att boka en service och underhållstjänst som hjälper att upprätthålla driftsäkerheten i din utrustning!

Reparation

Behöver du en snabb och pålitlig reparationstjänst för din kyl- eller värmepump? Vi är din erfarna tekniker inom kyl- och värmepumpsteknik, redo att hjälpa dig med alla dina reparationerbehov. Kontakta oss idag för att få din utrustning att fungera på topp igen! 

Periodisk kylkontroll

Som kyl- och värmepumpstekniker erbjuder vi periodiska kontrolltjänster som uppfyller EU:s krav för att minimera utsläpp av växthusgaser från kyl- och värmepumpsanläggningar. För att säkerställa att kyl- och värmepumpssystemet är i linje med lokala bestämmelser och krav, inkluderar vi även årlig rapportering mot kommunen. Låt oss hjälpa dig att boka en periodisk kontroll och övervaka effektiviteten och säkerheten av ditt kyl- eller värmepumpssystem samt göra den årliga rapporteringen enkel för dig.